You are here

СВЕТОВЕН ДЕН ЗА БОРБА С ДИАБЕТА - 14.11.2015г.

 
СВЕТОВЕН ДЕН ЗА БОРБА С ДИАБЕТА - 14.11.2015г.
Знаете ли, че в световен мащаб, на всеки 10 секунди двама души се разболяват от диабет, а  един човек умира от това заболяване?  Годишно 7 милиона души се разболяват от диабет, от тях 70 000 са деца.   Сред основните фактори за почвата на диабета са начинът на живот – хранене, намалена физическа активност и стресът в ежедневието. 

Моят апел е към всички Вас! Грижете се за себе си! За децата си! Бъдете бдителни за това какво количество захар консумирате вие и семейството Ви И ГО НАМАЛЕТЕ! Не консумирайте, готови пакетирани сладки, вафли, сухи пасти и други продукти с ужасно високо съдържание на захар! Вместо тях, приготвяйте вкъщи десерти, бисквитки и други вкуснотийки! Така, дори ще се забавлявате ;)
 
Според Международната Диабетна Федерация редовно ходене поне 30 минути дневно снижава риска от диабет с 35-40%. Изследвания категорично сочат, че промяната в начина на живот снижава риска от захарен диабет с 58%.

Моята мисия е да давам възможност на хората, които желаят промяната да се наслаждават на все по-голям избор от десерти без захар. 

Подкрепете хората, борещи се с тази коварна болест и предпазете себе си! 

СПОДЕЛЕТЕ ВИДЕОТО! И ще получите точната рецепта за тези невероятно вкусни бонбони, които да направите вкъщи!

Благодаря Ви от сърце! Заедно можем повече!

До скоро!

Ани Боланд
 
 

РЕЦЕПТА:
200гр моркови
100гр орехи (или микс от кашу и орехи)
5бр фурми
200гр кокосово масло
20гр. кокосови стърготини
настъргана портокалова кора по желание

За технологията на приготвяне, вижте видеото ;) Да ви е вкусноооооо! 
 

Категории