You are here

Новини

 

СЛАДКАРСКИ КУРС С АНИ БОЛАНД И КАТЕРИНА РАНГЕЛОВА

СЛАДКАРСКИ КУРС С АНИ БОЛАНД И КАТЕРИНА РАНГЕЛОВА

***** ЗА ПРЪВ ПЪТ ВЪВ ВАРНА *****
Катерина Рангелова, основателка на блогаwww.sugarmouse.club и кулинарен инструктор в Amuse Buche - София! Едно истинско сладкарско приключение, което не бива да пропускате! Ани Боланд и Катерина Рангелова ще си партнират като ваши пътеводители в двудневен курс в който ще изработите четири ефектни и вкусни десерта!

Курсът ще се проведе на: 
30.01.2016г. от 10:00 до 14:00 
31.01.2016г. от 10:00 до 14:00

В сладкотворческата работилница на MY CAFE | by Ani Boland - Варна, ул. "Тролейна" 6

Цена: 120лв.

*Деца под 8г. възраст не се допускат.
*Деца на възраст от 8 до 12години могат да присъстват безплатно с един родител.
*Деца над 12години заплащат пълната такса на участник.

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ

КРАЙНА ДАТА за записване: 20.01.2016г.

ЗА ЗАПИСВАНЕ: тел. 0878193589 (от 09:00 до 17:00) или на лично съобщение в страницата ни тук.

1. Неустоима торта от френски стил с нежен лимонов мус с център във формата на сърце от домашно малиново желе, основа от мак и лимон, завършена с огледална заливка от бял белгийски шоколад!
2. Шоколадов десерт изграден на основата на мус от високо качествен белгийски шоколад, върху бисквитен блат по типично френска рецепта за Sable Breton.
3. Здравословни веган бонбони Рафаело с кокосово масло и сурови бадеми.
4. Бисквити, които ще украсим с фондан. Ще се работи с различни техники и инструменти.

Както се вижда, опитваме се да ви подготвим за Свети Валентински изненади! Рецептите са подбрани така, че да обхванат основните сладкарски техники и похвати, но включват и някои изненади от френското сладкарство ;)

Нямаме търпение да се запознаем с Вас!

Очакваме Ви!

Ани и Кати

  

  

 
 

КОЛЕДЕН БАЗАР ВАРНА 2016

КОЛЕДЕН БАЗАР ВАРНА 2016

Каня Ви на едно вълшебно място! Място, където всеки от нас да се почуства дете отново!
Заповядайте на Варненския Коледен Базар находящ се на площад "Независимост" (срещу Операта). 

Приготвили сме много лакомства, коледни ядливи подаръци, включително сладки декорирани кексчета, неустоими коледни бисквитки, ръчно правени трюфели и бонбони от високо качествен белгийски шоколад, ароматни чайове и много други!

Потопете се в Коледната обстановка! 

ОЧАКВАМЕ ВИ всеки ден от 11:00 - 20:00 (до 15.01.2016г.)

   

 

 
 

СВЕТОВЕН ДЕН ЗА БОРБА С ДИАБЕТА - 14.11.2015г.

СВЕТОВЕН ДЕН ЗА БОРБА С ДИАБЕТА - 14.11.2015г.
Знаете ли, че в световен мащаб, на всеки 10 секунди двама души се разболяват от диабет, а  един човек умира от това заболяване?  Годишно 7 милиона души се разболяват от диабет, от тях 70 000 са деца.   Сред основните фактори за почвата на диабета са начинът на живот – хранене, намалена физическа активност и стресът в ежедневието. 

Моят апел е към всички Вас! Грижете се за себе си! За децата си! Бъдете бдителни за това какво количество захар консумирате вие и семейството Ви И ГО НАМАЛЕТЕ! Не консумирайте, готови пакетирани сладки, вафли, сухи пасти и други продукти с ужасно високо съдържание на захар! Вместо тях, приготвяйте вкъщи десерти, бисквитки и други вкуснотийки! Така, дори ще се забавлявате ;)
 
Според Международната Диабетна Федерация редовно ходене поне 30 минути дневно снижава риска от диабет с 35-40%. Изследвания категорично сочат, че промяната в начина на живот снижава риска от захарен диабет с 58%.

Моята мисия е да давам възможност на хората, които желаят промяната да се наслаждават на все по-голям избор от десерти без захар. 

Подкрепете хората, борещи се с тази коварна болест и предпазете себе си! 

СПОДЕЛЕТЕ ВИДЕОТО! И ще получите точната рецепта за тези невероятно вкусни бонбони, които да направите вкъщи!

Благодаря Ви от сърце! Заедно можем повече!

До скоро!

Ани Боланд
 
 

РЕЦЕПТА:
200гр моркови
100гр орехи (или микс от кашу и орехи)
5бр фурми
200гр кокосово масло
20гр. кокосови стърготини
настъргана портокалова кора по желание

За технологията на приготвяне, вижте видеото ;) Да ви е вкусноооооо! 
 
 

УЪРКШОП ЗДРАВОСЛОВНИ ДЕСЕРТИ

УЪРКШОП ЗДРАВОСЛОВНИ ДЕСЕРТИ

Десерти без глутен, без захар, без животински продукти МОГАТ ДА БЪДАТ МНОГО ВКУСНИ! 

По време на уъркшопа ще научите за ползите от консумирането на подобен тип десерти, ще участвате в приготвянето им и ще разберете как лесно да ги правите у дома за семейството си, да заредите организма си с енергия и полезни витамини!

Ще бъдат изработени:
- Сурова, веган торта с плодове БЕЗ ЗАХАР
- ВЕГАН брауни с фъстъчено масло
- БЕЗГЛУТЕНОВИ бисквитки

УЪРКШОПА се провежда в сладкотворческата работилница на MY CAFE | by Ani Boland - Варна, ул."Тролейна"6 на:

14.11 и 15.11 от 11:30 до13:30 - сутрешна група
или
14.11 и 15.11 от 16:00 до 18:00 - следобедна група

ЦЕНА: 85лв 

(Сладкари под 8год. не се допускат. Деца на възраст от 8 до 13 години задължително с придружител). Цената включва технологични карти с всички рецепти, необходимите продукти и материали, престилка.

ЗАПИСВАНЕ: 0878193589
(Местата са силно ограничени!!!)

 

 

Категории