Рекламации

За да започнете процеса по рекламация е необходимо да получите предварително от нас номер за заведена рекламация
За целта, попълнете формуляра за рекламации, като посочите точно и недвусмислено подробнсти за естеството на проблема.

Моля, не изпращайте продукти обратно без номер за заведена реклмация. Такива пратки няма да бъдат обработвани, поради съображения, свързани с хигиената и защитата на здравето.

При заведена рекламация, доставчикът е длъжен да приведе стоката в съответствие с договора за продажба в рамките на един месец, считано от момента на приемане на рекламацията.

Формуляр за рекламации

ПРАВО НА ОТКАЗ


Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор в срок 14 дни, считано от датата на приемане на стоката от доставчика, чрез единния формуляр за отказ от договора, достъпен на сайта на Доставчика в платформата Mycafé.bg на адрес "Упражни правата си!" и в Приложение № 1 към Общите условия.
Допълнителна информация за упражняване на правото на отказ е достъпна на "Упражни правата си!" и в Приложение № 2 към нашите Общи условия.

Тилтит ДС ООД

info@mycafe.bg

ПРАВО НА ОТКАЗ Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор в срок 14 дни, считано от датата на приемане на стоката от доставчика, чрез единния формуляр за отказ от договора, достъпен на сайта на Доставчика в платформата Mycafé.bg на адрес " Упражни правата си!"  и в  Приложение № 1  към Общите условия . Допълнителна информация за упражняване на правото на отказ е достъпна на  "Упражни правата си!"  и в  Приложение № 2  към нашите Общи условия .

+359 899 952 959
ул. "Шарл Шампо", №111, София, BG, 1404
41.695987646459 26.125488125 Маркер1
Сравнение на продукти

Нашият сайт използва „Бисквитки“. Научете повече за нашата Политика за поверителност и нашата Политика за използване на Бисквитки.