Поръчай сега! 
0899 952 959
 

Доставки и плащане

Методи на плащане

1. Ползвателят има възможност за избор да заплаща поръчаната стока чрез:

  • Наложен платеж - в брой при доставка (при доставка с наложен платеж чрез ППП с куриер на Спиди не се издава касов бон според Наредба № Н-18 ОТ 13.12.2006 Г. за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез ФУ
  • Банков превод по сметка на Доставчика на платформа mycafe.bg
  • Кредитна/дебитна карта чрез виртуален ПОС терминал на Borica
  • ePay.bg - система за електронни плащания - с кредитна/дебитна карта или от микросметка на Ползвателя в системта 
  • PayPal

2. При успешно заплатени поръчки чрез банков превод, картови разплащания или PayPal и съответен отказ от страна на Ползвателя преди изпращане на пратката, Доставчикът възстановява заплатената сума от Ползвателя в срок до три работни дни, като използва същото платежно средство, използвано при първоначалната трансакция.

3. Всички плащания се извършват в български лева, независимо от вида на разплащане. Всички цени в сайта са крайни и включват ДДС.

4. Ползвателят заплаща стойността по фактура на закупената стока, с включена цена за доставка (с изключение на сучаите, когато е обявена безплатна доставка). 

5. Чрез доброволно избран метод за плащане Ползвателят извършва плащане към Доставчика за закупената онлайн стока.

6. В зависимост от избраният начин за плащане, Ползвателят получава необходимата информация, касаеща плащането (данни за банков превод, проформа фактура, препратка към оператор на картови разплащания и др.).

Методи на доставка

7. Доставки се извършват само на територията на Република България.

8. Доставката се извършва чрез куриерска фирма, с която Доставчикът има договорни отношения или чрез транспорт на Доставчика за София - град.

9. Цената за доставка, е включена в общата стойност на фактурата, освен когато са оябвени преференциални условия с безплатна доставка.

Цената за доставка на продукти за цялата страна е фиксирана - 4.90лв за доставка с куриерска фирма Спиди и услуга "Стандарт 24 часа"*. Цената за "Експресна доставка" до 4 работни часа* от MyCafé.bg за София - град е 12лв. 
При избор на доставка с куриерска фирма Еконт**, цената на услугата се изчислява автоматично от Еконт калкулатор според избрания вид услуга (тип доставка). 
Цените за доставка не са валидни, когато Доставчикът е обявил преференциални условия с безплатна доставка. 

Всички поръчки на стойност над 70лв. се доставят безплатно (с куриерска фирма Спиди)**.

*При наличност на поръчаните продукти, поръчката се обработва и изпраща в рамките на същия работен ден за поръчки постъпили до 16:00ч., а след този час - до обяд на слдващия работен ден. Услугата предполага доставка до 24 часа.
Експресни доставки, само за София-град се обработват от понеделник до петък.
Поръчки, направени през почивни или празнични дни се изпълняват в първия работен ден след получването им.

Поръчки направени до 16:00ч в петък, могат да бъдат доставени в събота, при условие, че дадете такава инструкция в полето „Забележка към поръчката”.
**Не се прилага при избор на дставка с куриерска фирма Еконт.

10. С полагането на подпис на приемо-предавателен документ Ползвателя овластява куриера да предаде от негово име на Доставчика сумата по общата стойност на фактурата за доставената стока, при избран метод на плащане наложен платеж. При метод на плащане наложен платеж и заявена от Доставчика услуга "Пощенски паричен превод" стоката не се придружава с фискален бон и клиентът е длъжен да запази документа, издаден от куриерската компания, като разписка за направеното плащане.

11. След направен контакт от страна на служител на куриерската фирма, извършваща доставката, промяна в адреса за получаване от страна на Ползвателя се заявява и урежда съгласно условията на съответната куриерска фирма.

12. Поръчките се доставят до адрес, посочен от клиента при осигурен достъп или до посочен офис на куриерска фирма.

Ползвателят оглежда доставената стока за транспортни повреди или други щети и предявява претенции в присъствието на куриера, или лицето, доставящо пратката.

При невъзможност Ползвателя да бъде намерен на посочения адрес за доставка от куриерската фирма, не по вина на Доставчика, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява и Доставчикът се освобождава от задължение да достави поръчката.

В случай, че Ползвателя откаже да приеме поръчаната стока, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява и лицето, извършващо доставка я връща на Доставчика.

Рискът от загуба или повреда на стоката преминава от Доставчика върху Ползвателя в момента, в който той или посочено от него лице, приеме стоката.

13. Поръчани стоки чрез онлайн магазин MyCafé.bg се доставят от куриер или от служител на Доствчика в срок от 2 работни дни, в зависимост от наличността на поръчания продукт.

Посочените срокове се прилагат съобразно обявени графици на криерските фирми за отдалечени населени места и за работа по време на официални празнични дни.

Доставчикът не носи отговорност за закъснение, породено от действията на куриер или куриерска фирма.

Сравнение на продукти

Нашият сайт използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата Политика за поверителност и нашата Политика за Бисквитки