Защита на ИС

Защита на правата върху интелектуалната собственост

Тилтит ДС ООД зачита правата върху интелектуалната собственост на другите и очаква общността от партньори, клиенти и потребители на MyCafé.bg да порявява същото ниво на отговрно поведение при използването на сайта.

Авторско право и сродните му права

Всички елементи от съдържанието на виртуална платформа за предлагане и онлайн продажба на гама продукти и услуги MyCafé.bg и уебсайт https://mycafe.bg, включително дизайн и навигационна структура, софтуерни програми и приложения, текстове, слогани, описания на продукти, бази данни, графични изображения, снимки, лога, пиктограми, шрифтове, видеа и др., са собственост или на Тилтит ДС ООД, или на техните законни собственици и не могат да бъдат възпроизвеждани и използвани по какъвто и да било начин, без изричното и писмено разрешение на собственика им.

Използваните графични материали са с уредени авторски права (или без ограничения за ползване), по силата на лицензи за ползване, доколкото наличието или идентифицирането на тези права ни е било известно или било възможно към момента на вграждането и публикуването им в сайта.  

Ако сте носител на авторски права и смятате, че каквото и да е съдържание на сайта нарушава тези права, можете да ни изпратите известие, като предоставите следната информация в писмена форма:
- посочване на авторските произведения или материали, за които се твърди, че са използвани в нарушение и които трябва да бъдат премахнати;
- достатъчна информация, която ни позволява да се свържем с вас, като имена, адрес, телефонен номер, електронна поща;
- документи, удостоверяващи правото на ИС, за което се твърди, че е нарушено.
Можете да изпратите известието си на [email protected]

ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

Индустриална собственост 

Продуктовите визуализации, композиции и илюстрации в каталога - снимки и/или компютърно-генерирани изображения на изделия и опаковки, имат за цел лесна и точна идентификация на артикула и са предназначени само и единствено да информират правилно потребителя за вида, предназначението и употребата на продукта, неговата съвместимост, както и основните му характеристики. Тилтит ДС ООД не е свързано по какъвто и да било начин с дружествата, притежатели на сътоветните търговските марки или други обекти, предмет на индустриална и търговска собствност, видими в продуктовите изображения.

Предлаганите за продажба в платформата MyCafé.bg кафе капсули, съвместими със системи Неспресо (Nespresso®) и Нескафе Долче Густо (Nescafé Dolce Gusto®) - търговски марки на трети страни1, несвързани с Тилтит ДС ООД, са предназначени за ползване в притежаваните от клиента кафемашини за домашна, непрофесионална употреба и не заместват оригиналните продукти.

Тилтит ДС ООД не притежава каквито и да било права върху следните търговски марки:

Nespresso, Nescafé, Nescafé Dolce Gusto, Starbucks, Illy, Lavazza, Segafredo, Jacobs, L'or, Krups, Delonghi, Philips, Gimoka, Coffee Gold, Bellarom, Jurado, Hacendado, Oquendo, Fortaleza, Origen & Sensations, Cuida Té, Italian Coffee, Café Siena, Caffé Borbone, Café Royal, Orus, Saimaza, Cumbal, Marcilla, Montecafe, Kimbo, Caffè Vergnano, Pedron, René, Covim, Garibaldi, Happy Belly, SENSEO, Costa coffee, Spetema, René, Friends, Caffenu, Green Island.

Изброените търговски марки са собственост на съответните дружества притежатели на търговската марка, с които Тилтит ДС ООД не е в договорни отношения и не е свързано под никаква форма.


1. Неспресо (Nespresso®) и Нескафе Долче Густо (Nescafé Dolce Gusto®) са търговски марки собственост на "Дружество за продукти Нестле" АД (Société Des Produits Nestlé S.A.)

Сравнение на продукти

Нашият сайт използва "Бисквитки". Научете повече за нашата Политика за поверителност и нашата Политика за използване на Бисквитки.