Защита на ИС

Защита на правата върху интелектуалната собственост

Тилтит ДС ООД зачита правата върху интелектуалната собственост на другите и очаква общността от партньори, клиенти и потребители на MyCafé.bg да порявява същото ниво на отговрно поведение при използването на сайта.

Авторско право и сродните му права

Всички елементи от съдържанието на виртуална платформа за предлагане и онлайн продажба на гама продукти и услуги MyCafé.bg и уебсайт https://mycafe.bg, включително дизайн и навигационна структура, софтуерни програми и приложения, текстове, слогани, описания на продукти, бази данни, графични изображения, снимки, лога, пиктограми, шрифтове, видеа и др., са собственост или на Тилтит ДС ООД, или на техните законни собственици и не могат да бъдат възпроизвеждани и използвани по какъвто и да било начин, без изричното и писмено разрешение на собственика им.

Използваните графични материали са с уредени авторски права (или без ограничения за ползване), по силата на лицензи за ползване, доколкото наличието или идентифицирането на тези права ни е било известно или било възможно към момента на вграждането и публикуването им в сайта.  

Ако сте носител на авторски права и смятате, че каквото и да е съдържание на сайта нарушава тези права, можете да ни изпратите известие, като предоставите следната информация в писмена форма:
- посочване на авторските произведения или материали, за които се твърди, че са използвани в нарушение и които трябва да бъдат премахнати;
- достатъчна информация, която ни позволява да се свържем с вас, като имена, адрес, телефонен номер, електронна поща;
- документи, удостоверяващи правото на ИС, за което се твърди, че е нарушено.
Можете да изпратите известието си на info@mycafe.bg

Декларация за отказ от отговорност

Индустриална собственост 

Продуктовите визуализации, композиции и илюстрации в каталога - снимки и/или компютърно-генерирани изображения на изделия и опаковки, имат за цел лесна и точна идентификация на артикула и са предназначени само да информират правилно потребителя за вида, предназначението и употребата на продукта, неговата съвместимост, както и основните му характеристики. Тилтит ДС ООД не е свързано по какъвто и да било начин с дружествата, притежатели на сътоветните търговските марки или други обекти, предмет на индустриална и търговска собствност, видими в продуктовите изображения.

Предлаганите за продажба в платформата MyCafé.bg кафе капсули, съвместими със системи Неспресо (Nespresso®) и Нескафе Долче Густо (Nescafé Dolce Gusto®) - търговски марки на трети страни1, несвързани с Тилтит ДС ООД, са предназначени за ползване в притежаваните от клиента кафемашини за домашна, непрофесионална употреба и не заместват оригиналните продукти.

Тилтит ДС ООД не притежава каквито и да било права върху следните търговски марки:

Nespresso, Nescafé Dolce Gusto, Starbucks, Illy, Lavazza, Segafredo, Jacobs, L'or, Krups, Delonghi, Gimoka, Coffee Gold, Bellarom, Jurado, Hacendado, Oquendo, Fortaleza, Origen & Sensations, Cuida Té, Italian Coffee, Café Siena, Caffé Borbone, Royal, Orus, Saimaza, Cumbal, Marcilla, Montecafe.

Изброените търговски марки са собственост на съответните дружества притежатели на търговската марка, с които Тилтит ДС ООД не е в договорни отношения и не е свързано под никаква форма.


1. Неспресо (Nespresso®) и Нескафе Долче Густо (Nescafé Dolce Gusto®) са търговски марки собственост на "Дружество за продукти Нестле" АД (Société Des Produits Nestlé S.A.)

Сравнение на продукти

Нашият сайт използва „Бисквитки“. Научете повече за нашата Политика за поверителност и нашата Политика за използване на Бисквитки.